Melissa Moria X Wintage

Melissa Moria en ik gaan samenwerken! Hoe is dit nou zo gekomen vraag je je misschien af? In december organiseerde ik een pop-up waarbij Wintage verschillende ondernemers samenbracht op de Zwaanshals, waaronder Melissa.

In maart van dit jaar belde Melissa mij op met de vraag, wil je niet samen met mij kijken voor een ruimte? Onze samenwerking tijdens de pop-up was zo goed verlopen, dat ik hier direct ja op zei!

We zijn beiden twee personen die vol ideeën zitten. Het idee was eerst alleen een ruimte te zoeken voor onze huidige onderneming. Maar uit ons gesprek bleek dat wij beiden veel meer ambitie hebben dan dat. Sociaal ondernemen, dat is iets wat we beiden erg missen in wat we beide willen doen. Daarnaast ook meer samenwerken en mensen verbinden.

Zo ontstond het idee om naast de ruimte voor onze eigen onderneming, een ruimte te creëren die mobiel kan worden ingezet. Waar workshops, vergaderingen, podcasten, (netwerk)evenementen, kook sessies etc. kunnen plaatsvinden / worden georganiseerd.

Op dit moment zijn we druk bezig met het vinden van de perfecte locatie. Het is een uitdagende taak, maar we zijn ervan overtuigd dat het ons gaat lukken. De vastgoedpartijen waarmee we in gesprek zijn, zijn nu bekend met wie we zijn en wat we willen. We hebben verschillende veelbelovende opties in het vizier en hopen binnenkort een contract te kunnen tekenen voor één van deze locaties.

Binnenkort meer informatie!

Wintage-Melissa-Moria-Studio-Stiel-Rotterdam