Vintage meubels voor jou bedrijf

Ben je op zoek naar de ideale inrichting voor jouw kantoorruimte? Of heb je nieuwe props en decoratie nodig voor je fotostudio? Misschien staat je restaurant op het punt van een verbouwing, of heeft de huidige inrichting van je eetgelegenheid een opfrisbeurt nodig? Bij Wintage hebben we de oplossing voor al jouw inrichtingsbehoeften.

Jouw partner voor zakelijke inrichting
Bij Wintage begrijpen we dat elk bedrijf zijn eigen unieke stijl en visie heeft. Daarom zijn we er trots op om samenwerkingen aan te gaan met allerlei soorten bedrijven, van kantoren en winkels tot restaurants, cafés en fotostudio's. Of je nu een interieurprofessional inhuurt of zelf de inrichting verzorgt, wij staan klaar om je te ondersteunen.

Onze samenwerking
Bij Wintage bieden we kortingen voor bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe inrichting. We begrijpen dat budgetten belangrijk zijn, en we streven ernaar om u hoogwaardige producten te bieden tegen een goede prijs.

Soms zoekt u misschien naar iets specifieks dat niet beschikbaar is in onze webshop collectie. Geen zorgen, wij staan voor u klaar om te helpen. Doe een aanvraag, en we gaan op zoek naar de gewenste meubelstukken of decoratie items die aan uw wensen voldoen. Wintage is niet gebonden aan een specifieke stijl. Met onze uitgebreide netwerken kunnen we een breed scala aan stijlen aanbieden, van klassiek tot modern, vintage tot eigentijds. 

Interieurontwerp door Wintage
We bieden niet alleen meubels en decoratie, maar ook complete meubelplannen en/of interieurontwerpen, inclusief 3D-tekeningen. Laat ons u helpen uw visie tot leven te brengen en uw ruimte te transformeren.

Indien gewenst kunnen we niet alleen het ontwerp leveren, maar ook de coördinatie van het volledige project op ons nemen. Van concept tot realisatie, wij zorgen ervoor dat alles soepel verloopt.

Onze Missie
Bij Wintage is onze missie om zakelijke ruimtes te transformeren en uw visie werkelijkheid te maken. We streven naar duurzaamheid en het hergebruik van meubels en decoratie, wat niet alleen goed is voor uw bedrijf, maar ook voor het milieu.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe Wintage uw zakelijke inrichtingsbehoeften kan vervullen.

Neem contact met ons op
 • Unieke vondsten

  Onze collectie bestaat uit zorgvuldig geselecteerde tweedehands meubels en decoratie die je bdrijf een eigen karakter geven.

 • Duurzaamheid

  Door te kiezen voor tweedehands meubels en decoratie, draag je bij aan een duurzamere wereld en verminder je je ecologische voetafdruk.

 • Flexibiliteit

  We zijn er om aan jouw specifieke behoeften te voldoen, ongeacht de stijl of het item dat je zoekt.

 • Korting voor bedrijven

  We bieden speciale kortingen aan bedrijven om je projectbudget in toom te houden.