Vintage meubels inkopen voor jou interieuropdracht

Jouw partner voor vintage en tweedehands interieurvondsten
Bij Wintage begrijpen we als geen ander dat het creëren van een unieke en persoonlijke ruimte een kunst is. Als eigenaar van een bedrijf dat gespecialiseerd is in vintage en tweedehands meubels en decoratie, zijn we trots om samen te werken met projectinrichters, interieurontwerpers, interieurarchitecten en interieurstylisten zoals jij. Onze missie is om je te voorzien van prachtige stukken die je projecten naar een hoger niveau tillen, terwijl we tegelijkertijd bijdragen aan duurzaamheid en originaliteit.

Onze samenwerking
Bij Wintage geloven we in samenwerken om prachtige ruimtes te creëren. Daarom bieden wij kortingen aan interieurprofessionals die met ons samenwerken. Onze collectie tweedehands meubels en decoratie biedt een schat aan mogelijkheden om de visie van je klanten tot leven te brengen.

We begrijpen dat elk project uniek is en dat je misschien op zoek bent naar specifieke stukken die niet op onze website te vinden zijn. Geen zorgen, we love hunting. Als je op zoek bent naar dat ene unieke meubelstuk of die specifieke decoratie-item dat je project compleet maakt, kun je bij ons een aanvraag indienen.

We hebben een uitgebreid netwerk en zijn bereid af te speuren om aan je wensen te voldoen. We zijn niet gebonden aan een specifieke stijl. Of je nu op zoek bent naar items voor een Scandinavisch interieur, een strak en minimalistisch modern design, de weelderige elegantie van Art Deco, de ruwe esthetiek van Brutalisme of de tijdloze klasse van Neoclassicisme stukken.

Samen kunnen we de visie van je projecten tot leven brengen en tegelijkertijd een positieve impact hebben op het milieu. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen bij je volgende project.

Neem contact met ons op
 • Unieke vondsten

  Onze collectie bestaat uit zorgvuldig geselecteerde tweedehands meubels en decoratie die je projecten een eigen karakter geven.

 • Duurzaamheid

  Door te kiezen voor tweedehands meubels en decoratie, draag je bij aan een duurzamere wereld en verminder je je ecologische voetafdruk.

 • Flexibiliteit

  We zijn er om aan jouw specifieke behoeften te voldoen, ongeacht de stijl of het item dat je zoekt.

 • Korting voor Professionals

  We bieden speciale kortingen aan interieurprofessionals om je projectbudget in toom te houden.