Pop-up Open Space

pop-up-open-space-stitching-stories-interieur-design-vintage

Wintage, werkt met trots samen met Stitching Stories en Nathalie Westerveld. De pop-up Open Space, die verschillende activiteiten en evenementen organiseert, heeft als doel mensen, disciplines en werelden samen te brengen in een inspirerende omgeving.

Met behulp van onze expertise in interieurontwerp en oog voor detail hebben wij de volledige ruimte getransformeerd tot een unieke creatieve hub. Een 3D-tekening diende als leidraad om de perfecte sfeer te creëren voor de ruimte.

Wintage heeft voor de pop-up meubelstukken en accessoires geselecteerd die passen bij het concept van Stitching Stories en Nathalie Westerveld. Elk item is zorgvuldig gekozen om comfort, functionaliteit en stijl te combineren, waardoor de ruimte een esthetisch aantrekkelijke en inspirerende ambiance heeft gekregen.

Alle items worden te koop aangeboden in de pop-up en kunnen besteld worden op de website. Klik hier om de volledige pop-up collectie te shoppen!

Gedurende de hele duur van de pop-up zullen er verschillende workshops en inspirerende gesprekken plaatsvinden. Deze activiteiten bieden de gelegenheid om nieuwe vaardigheden te leren, kennis te delen en contact te maken met mensen uit diverse creatieve disciplines.

De pop-up is geopend van 24 juni t/m 15 juli 2023 van woensdag tot en met zaterdag, van 11:00 tot 18:00 uur.

Voor meer informatie en het volledige programma kunt u terecht op de website van Stitching Stories.

pop-up-open-space-stitching-stories-vintage-design  

  • pop-up-open-space-stitching-stories-wintage
  • Wintage-pop-up-stitching-stories-meubels-design-vintage-Haarlem
  • pop-up-open-space-stitching-stories-wintage-interieur-design-styling