The story behind Wintage

Eén van die millennials die haar draai in de 9 tot 5 cultuur niet kon vinden... Zo één waarvan de enige bijdrage in een teammeeting, de theepot was... Een hoofd vol met dromen en creatieve ideeën in plaats van targets en teambuilding. Met een mantel van bruine krullen en een grote grijns kan je nooit helemaal plaatsen wat er in haar schuil ging.

Fastfood, fast fashion een versnelde manier van leven die ons met de paplepel is ingegoten… Maar zij schakelde liever terug, geen fast furniture voor *Mandy Windhorst*, al als klein meisje omringde zij zich het liefst met de antieke items van haar grootouders. De pracht en praal van designer items, de waarde van kwalitatieve producten en de onderscheidende details waren haar Brinta.

In 2021 ontpopte dit tot *Wintage*, een Vintage en Tweedehands designmeubel dealer.

Vintage-meubels-design-mandy-windhorst-rotterdam

Missie en Visie

Bij Wintage koesteren we de tijdloze allure van designmeubelen in een wereld vol haast. Onze missie is om vintage meubels nieuw leven in te blazen, verhalen te vertellen en een brug te slaan tussen verleden en heden.

Wij geloven in de waarde van slow living en duurzaamheid, en onze visie is om elke klant een stuk geschiedenis en karakter te bieden. Elk meubelstuk bij Wintage is niet slechts een object, maar een kunstwerk dat de passie voor vakmanschap en tijdloos design belichaamt.

Bij Wintage vind je meer dan meubels; je ontdekt een tijdloze schoonheid die het verleden koestert en de weg naar een duurzame toekomst wijst.