Vintage meubels inkopen voor jou interieurplan

Jouw partner voor unieke vintage en tweedehands interieurvondsten
Bij Wintage begrijpen we als geen ander dat het creëren van een unieke en persoonlijke ruimte een kunst is. Als eigenaar van een bedrijf dat gespecialiseerd is in vintage en tweedehands meubels en decoratie, zijn we trots om samen te werken met projectinrichters, interieurontwerpers, interieurarchitecten en interieurstylisten zoals jij. Onze missie is om je te voorzien van prachtige stukken die je projecten naar een hoger niveau tillen, terwijl we tegelijkertijd bijdragen aan duurzaamheid en originaliteit.

Onze Samenwerking
Bij Wintage geloven we in samenwerken om prachtige ruimtes te creëren. Daarom bieden we kortingen aan interieurprofessionals die met ons samenwerken. Onze collectie vintage en tweedehands meubels en decoratie biedt een schat aan mogelijkheden om de visie van je klanten tot leven te brengen.

We begrijpen dat elk project uniek is en dat je misschien op zoek bent naar specifieke stukken die niet op onze website te vinden zijn. Geen zorgen, Wintage staat voor je klaar. Als je op zoek bent naar dat ene unieke meubelstuk of die specifieke decoratie-item dat je project compleet maakt, kun je bij ons een aanvraag indienen. We hebben een uitgebreid netwerk en zijn bereid af te speuren om aan je wensen te voldoen.

We zijn niet gebonden aan een specifieke stijl! Dus je kan ons alles vragen.

 • Unieke vondsten

  Onze collectie bestaat uit zorgvuldig geselecteerde vintage en tweedehands meubels en decoratie die je projecten een eigen karakter geven.

 • Duurzaamheid

  Door te kiezen voor tweedehands meubels en decoratie, draag je bij aan een duurzamere wereld en verminder je je ecologische voetafdruk.

 • Flexibiliteit

  We zijn er om aan jouw specifieke behoeften te voldoen, ongeacht de stijl of het item dat je zoekt.

 • Korting voor Professionals

  We bieden speciale kortingen aan interieurprofessionals om je projectbudget in toom te houden.