RUIMTE & OMGEVING

Op de bovenverdieping van het Wintage pand bevindt zich een kant en klare fotostudio van circa 30 m². De studio heeft grote ramen gericht aan de achterzijde van het pand waar zich tevens een ruime open tuin bevindt. Indien gewenst kan hier ook gebruik van worden gemaakt. 

De tuin en studio heeft licht vanuit het noord-oosten en is gelegen tussen appartementen en tegenover een kerk.

APPARATUUR

De fotostudio heeft alles wat je minimaal nodig hebt:

- Godox SL60W continu lichtset met lampstatieven en softboxen
- Metz Mecastudio BL-20 set (paraplu aanwezig)
- Backdrops in de kleuren wit, zwart, olijfgroen, roze, grijs en beige
- Achtergrond rolsysteem 300 cm

VINTAGE MEUBELS
Daarnaast stellen wij onze vintage meubels en accessoires als props beschikbaar om een unieke setting te creëren. Kijk in de shop voor het huidige assortiment.  

TARIEVEN
Voor het huren van de fotostudio hanteren wij minimale prijzen, zodat het creëren van content ook voor starters / jonge ondernemers toegankelijk is.

Wij werken namelijk graag samen en daarom hanteren wij een speciale social media beleid, omdat wij online exposure als grote meerwaarde zien. Win-Win voor ons beide!

Veel is mogelijk, dus ik bespreek graag samen met jou de mogelijkheden. Neem contact met ons op via info@wintage.nl of bel naar +316 23910031.

AANVULLENDE DIENSTEN?

Wintage heeft een groot, divers netwerk aan fotografen, stylisten en visagisten. Mocht je opzoek zijn naar een aanvullende dienst voor jou fotoshoot, dan helpen we jou graag! 

BEREIKBAAR?
De locatie is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving, enkel doordeweeks is dit betaald parkeren.

BOEK DE STUDIO
  • Wintage_foto_studio_Rotterdam_Vintage_Items
  • Wintage_fotostudio_Rotterdam_Vintage_Items
  • Wintage_fotostudio_Rotterdam_Vintage_Items
1 van 3