POP-UP AREA NINETY

Op dinsdag 13 december opent pop-up store ‘Area 90’ haar deuren aan de Zwaanshals in Rotterdam Noord. Deze pop-up store geeft de unieke beleving van een creatieve woonkamer waar vintage en design samenkomt. 

Wintage zal de pop-up store voorzien van de meest bijzondere tweedehands meubels, daarnaast krijgen ook andere ondernemers de mogelijkheid om onderdeel te zijn van ‘Area 90’. Zo vind je er handgemaakte items van Studio Zuiderveld & Rubens Cubes, kunst van Melissa Moria & NÉNÉ, nog meer vintage via LaBru en is er zelfs een kant en klare fotostudio beschikbaar!

Daarnaast vind je er in de maand december de natuurwijn van
Far Out Drinks. Ook heeft fashion stylist Nicolas Boyer, ontwerpers Monique Singh & Stitching Stories zich aangesloten bij de pop-up. Er zal van elk merk een kledingrek komen te staan met prachtige design stukken.

De pop-up store is 5 dagen per week geopend en is tevens te huur voor het creëren van content of het organiseren van lanceringsevents. 

Wil je de ruimte huren? Stuur ons na een mail naar info@wintage.nl.

Zwaanhals 410
Rotterdam

Openingstijden:
di-zat van 12:00 -17:00
13 december t/m 28 januari

Initatiefnemers: Mandy Windhorst (eigenaresse Wintage) en Maxime Dijks (ZPP Creative). 

Als jonge ondernemers met een passie voor vintage hebben zij hun krachten in dit project gebundeld. Mandy met haar kennis van vintage & design en Maxime met haar netwerk en kennis in de Media- en filmindustrie.

De officiële besloten opening zal op zaterdag 10 december om 14.00 uur plaatsvinden. Wil je er graag bij zijn? Stuur ons een bericht!

CHECK OUT THE INSTAGRAM